Tappersweg 60, Haarlem
+316 877 410 44
offerte

Wat is Osmose water?

Bij onze Kantoor kunt u Osmose water tanken. Osmose water is water waar de mineralen en zouten uitgehaald zijn door middel van filters. Door deze filtering blijft er puur water over dat geen vlekken achterlaat op gladde oppervlakken. Hierdoor wordt de gladde ondergrond streep loos schoon. Osmose water is daarom uitstekend te gebruiken voor glas- of auto bewassing. Bij normaal- of regenwater blijven na de bewassing kalkvlekken achter, indien u de ondergrond niet droog maakt. Bij Osmose water hoeft de ondergrond niet drooggemaakt te worden. Er zit immers geen ingrediënt in die deze vlekken veroorzaakt.

Vullen met osmosewater.

De tank die wij hebben staan, is eenvoudig te bedienen. 24 Uur per dag kunt u bij ons Osmose water tanken. Het tankprincipe is gelijk aan het tanken van benzine of diesel. Een gebruiksaanwijzing is daardoor ook niet nodig. Mocht u hulp nodig hebben bij het tanken, dan kunt u altijd één van de medewerkers van Royal GS vragen. Zij zijn altijd bereid u te helpen.

De prijs van Osmose water.

De prijs van Osmose water is €2 per 100 liter ex. btw.

Betallen

Wij hebben een SEPA CARD SYSTEM, Card bestellen/opwaarderen is op elke moment mogelijk als op volgende nr bellen 0687741044.
Osmose Watertank Punt is TAPPERSWEG 60 2031EV HAARLEM

Contact

KvK: 68171072
Phone: +316 877 410 44
Email: royalcleangs@gmail.com
Facebook: RoyalGSClean
Address: Tappersweg 60, Haarlem
Postcode: 2031EV
contact
© 2021 Royal Glasbewassing en Schoonmaakbedrijf
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram