Tappersweg 70, Haarlem
+316 877 410 44
offerte

Kosten onderhoud zonnepanelen

Wanneer onderhouden?

De beste tijd om uw zonnepanelen te inspecteren en eventueel schoon te maken, is aan het begin van de lente. De lente en zomer zijn de seizoenen met de meeste zonuren, en het is dus gunstig als uw zonnepanelen in deze periode optimaal presteren. Probeer uw zonnepanelen daarom altijd op tijd te controleren, om zoveel mogelijk energie te genereren in de lente- en zomerperiode.

Schoonmaken

Zit er vuil op uw zonnepanelen? U kunt ervoor kiezen om dit zelf schoon te maken. Houdt hiervoor wel rekening met enkele regels, om te voorkomen dat u de zonnepanelen beschadigd. Sommige zonnepanelen zijn voorzien van een dunne, vuilafstotende laag. Deze zonnepanelen mogen absoluut niet gereinigd worden met reguliere zeep of allesreiniger. U kunt de vuilafstotende laag dan aantasten, waardoor uw zonnepanelen beschadigd raken. Als u uw zonnepanelen schoonmaakt, is het ook belangrijk om alleen zeep te gebruiken die hier speciaal voor gemaakt is. Natuurlijk kunt u de zonnepanelen ook schoonmaken met enkel lauw water en een zachte borstel of spons. Gebruik vooral geen schuurspons, aangezien er hierdoor krassen op de zonnepanelen kunnen ontstaan. Ook de hogedrukspuit kunt u het beste links laten liggen. Deze kan uw zonnepanelen ernstig beschadigen.

Wij hanteren in voor het reinigen van zonnepanelen de volgende tarieven:

1 t/m 6 panelen

6,– per paneel

7 t/m 9 panelen

5,– per paneel

10 t/m 14 panelen

4,– per paneel

15 t/m 30 panelen

3,50 per paneel

31 + panelen

prijs op aanvraag

Buren korting: 10 % korting bij 3 of meer woningen met te reinigen zonnepanelen

Contact

KvK: 68171072
Phone: +316 877 410 44
Email: royalcleangs@gmail.com
Facebook: RoyalGSClean
Address: Tappersweg 70, Haarlem
Postcode: 2031EV
contact
© 2021 Royal Glasbewassing en Schoonmaakbedrijf
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram