Tappersweg 70, Haarlem
+316 877 410 44
offerte

Grote klus, kleine klus? Wij staan voor u klaar!

Carried nothing on am warrant towards. Polite in of in oh needed itself silent course. Travelling so especially do prosperous appearance mr no celebrated.

Een korte geschiedenis van RoyalGS

Daadkrachtig, professioneel en resultaatgericht zijn enkele eigenschappen van dit bedrijf.
Folly words widow one downs few age every seven. If miss part by fact he park just shew;
Wanneer u het schoonmaken van uw rolluiken of dakkapellen en dakgoten van uw huis of bedrijf aan Royal GS overlaat, dan kunt u er zeker van zijn dat u gemotiveerde mensen aan huis krijgt, die er goedgehumeurd voor zorgen dat u schone rolluiken (en dakkapellen en dakgoten) aantreft zonder dat u er omkijken naar heeft!
Ook het schoonmaken van uw terras, boot, caravan, meubels of het poetsen van uw auto kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
Wij werken met afspraakbevestigingen. Dit houdt in, dat als u wilt dat wij jaarlijks 1 of meerdere keren langskomen, wij dit (in overleg met u) plannen. Mocht u de afspraak willen veranderen of stopzetten, kan dit te allen tijde zonder dat u ergens aan vast zit, als u dit maar twee dagen van tevoren aan ons meldt. Ook voor bedrijven werken wij alleen met afspraakbevestigingen.
Wij werken met afspraakbevestigingen. Dit houdt in, dat als u wilt dat wij jaarlijks 1 of meerdere keren lan

Liever een persoonlijke demo?

Wilt u meer informatie over één van de bovengenoemde diensten, twijfel dan niet en mail of bel ons voor een gesprek, of voor een vrijblijvende offerte.
Neem contact op

Contact

KvK: 68171072
Phone: +316 877 410 44
Email: royalcleangs@gmail.com
Facebook: RoyalGSClean
Address: Tappersweg 70, Haarlem
Postcode: 2031EV
contact
© 2021 Royal Glasbewassing en Schoonmaakbedrijf
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram